010-10 19 160 kontakta@bgafotocenter.se

oM OSS

BGA Fotocenter är en del av BGA Videoproduktion AB som är ett familjeföretag sedan starten 1993 i Gävle. Idag består företaget av totalt 8 butiker från Gävle i norr till Malmö i söder. Alla butiker har samma ägare och jobbar aktivt tillsammans med gemensam kundtjänst och administration.

Vi på BGA Fotocenter hjälper dig med allt som har med dina bilder att göra. Från att framkalla bilder och förstoringar till canvastavlor och roliga fotopresenter. Vi har även drop-in för körkortsfoto och alla typer av ID-foto.

Vårt mål är att skapa en modern fotobutik som inspirerar dig som kund och visar vad man idag faktiskt kan göra med alla sina roliga bilder. Kunnig personal och bra service är för oss alltid en självklarhet. Om du vill veta mer om vår historia kan du klicka här.

Har du några frågor?
Om du har några frågor är det alltid enkelt att få tag i vår kundtjänst på telefon 010-10 19 160. Vi har öppet vardagar 10.00 – 18.00 och alltid med egen kunnig personal som kan svara på alla dina frågor.

Lagring av personuppgifter Vid köp godkänner du vår integritetspolicy vad gäller lagring av personuppgifter, hantering av dessa av tredje part m.m.
Läs vår integritetspolicy här.

Inte bara BGA Fotocenter
Förutom sidan du befinner dig på nu har vi även följande verksamhet:
www.bgavideo.com – Överföring av videoband, diabilder & smalfilm till DVD/USB.
www.bga.se – Sveriges största sortiment med fotoramar och album.

Bolagsfakta – Huvudkontor/Postadress
BGA Videoproduktion AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle

Organisationsnummer: 556790-9204
Bankgiro: 499-1683
VD: Björn Andersson